Uslovi korišćenja

DOBRO DOŠLI NA ZVANIĆNU INTERNET PREZENTACIJU NAČELNIKA OPŠTINE SOKOLAC

“Korišćenjem bilo kog dijela internet prezentacije “Milovan Cicko Bjelica” prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem internet prezentacije “Milovan Cicko Bjelica”, ili bilo kojeg njenog dijela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.”

LIČNA, AUTORSKA I DRUGA PRAVA

“Sadržaj objavljen na internet prezentaciji “Milovan Cicko Bjelica” ne smije se reprodukovati, distribuirati, ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka internet prezentacije “Milovan Cicko Bjelica”, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta internet prezentaciji “Milovan Cicko Bjelica” ili bilo kojem trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na internet prezentaciji “Milovan Cicko Bjelica” povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtjevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.”

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE I OGLAŠIVAČI

“Internet prezentacija “Milovan Cicko Bjelica” sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i internet prezentacija “Milovan Cicko Bjelica” se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Internet prezentacija “Milovan Cicko Bjelica” sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Internet prezentacija “Milovan Cicko Bjelica” nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Internet prezentacija “Milovan Cicko Bjelica” nije odgovorna za sadržaj stranica oglašivača internet prezentacije “Milovan Cicko Bjelica” kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika internet prezentacije “Milovan Cicko Bjelica” isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika, te internet prezentacija “Milovan Cicko Bjelica” nije odgovorna za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup internet prezentaciji “Milovan Cicko Bjelica” i svim njenim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.”

IZMJENE USLOVA KORIŠĆENJA

“Internet prezentacija “Milovan Cicko Bjelica” zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama internet prezentacija “Milovan Cicko Bjelica” može obavjestiti korisnike putem elektronske pošte ili objavljivanjem na prezentaciji.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na internet prezentaciji “Milovan Cicko Bjelica” smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.”